Cicle de Monogràfics

Blog

AFROBEAT

DATES: Dissabtes 12 de Setembre
HORARI: de 18 a 21h pm
PREU: 10€

Aquest bloc estarà dedicat a donar les claus de l’Afrobeat un gènere molt popular de Nigèria atribuït a Fela Kuty, on conflueixen el Funk i la tradició africana yoruba. També es tractara el highlife, el pare ghanès d’aquest estil. En el curs es tocaran els principals patrons, nombrosos exemples per a tots els instruments i es proposarà repertori.

RUMBA i SOUKOUSS congolenys
DATES:  a determinar                                                                                                                   HORARI:
PREU:
Aquest bloc està dedicat a la rumba i el soukous, uns gèneres sorgits de la influència de la música cubana a l’ex Zaire (actual R.D. del Congo), i que ha estat el gènere més influent en tot el continent africà. En el curs es tocaran els principals patrons, nombrosos exemples per a tots els instruments i es proposarà repertori.

l’Àfrica Occidental
DATES:
HORARI:
PREU:
En aquest bloc es tractaran les músiques mandinga, wassoulou o tuareg, sense oblidar alguns gèneres importants de la zona com ara l’Mbalax. En el curs es tocaran els principals patrons, s’explicaran els esquemes rítmics, es tractaran nombrosos exemples per a tots els instruments i es proposarà repertori.

l’Àfrica Austral
DATES
HORARI:
PREU:
En aquest bloc es tractaran les músiques de Sud-àfrica i alguns països limítrofs com ara Zimbàbue. El Kwela, Mbube, l’Mbaqangua o la música del poble Shona han estat totes elles ambaixadores del continent negre amb músics tan importants com Ladysmith Black Mambazo, Thomas Mapfumo, o les Mahotella Queens. En el curs es tocaran els principals patrons, s’explicaran els esquemes rítmics, es tractaran nombrosos exemples per a tots els instruments i es proposarà repertori. +INFO

l’Àfrica de l’Indic.

DATES
HORARI:
PREU:

En aquest bloc es tractaran músiques De Kènia i Tanzània, com el Taarab o el Dansi Musiki, la Marrabenta de Moçambic, i la música Suahili en general, i s’intentarà entrar en la música Magalache En el curs es tocaran els principals patrons, s’explicaran els esquemes rítmics, es tractaran nombrosos exemples per a tots els instruments i es proposarà repertori.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s